ozonowanie warzyw

Woda mineralna, którą popijamy powinna nam dostarczyć drogocennych składników kalorycznych takich jak wapń, magnez oraz potas. Statystyki wykazują, że kobiety pijące mnóstwo wody mineralnej nie mają kłopotu z utrzymaniem właściwych proporcji tych pierwiastków w organizmie. Rodacy piją coraz więcej wody. W minionych latach na jedną osobę przypadło 15 litrów. W roku 2010 było to już 50. Dziś sprzedaż wody butelkowanej wzrosła o 20%. Mimo to dane te nie dorównują innym rezydentom Europy. Stereotypowy Francuz popija rocznie 120 litrów, Czech 70 a Włoch aż 160 litrów. Mimo rozległego zainteresowaniu wodą, statystyczny konsument nie ma gigantycznej wiedzy na jej temat, w następstwie tego wypróbuj woda ozonowana. Nie zna jej składu, a wymienić potrafi zaledwie trzy marki. Pomimo, że woda mineralna jest o dużo zdrowsza, sięgamy po źródlaną, gdyż kojarzy się nam z czystością i naturą. Magazyny promujące zdrowe odżywianie sporadycznie zaznaczają różnicę między rodzajami wody. W efekcie kontrahent nieświadomie pijąc zbyt znaczące ilości wody może pozbawić swój organizm ludzki cennych czynników mineralnych, niezbędnych do prawidłowego rozwoju.

Comments are closed.

Search